info

Saapuminen ja pysäköinti

saapumuminen kartta

Saapuminen

Nokkakivi sijaitsee 9-tien varrella n.20min ajomatkan päästä Jyväskylästä.

Pysäköinti

Koko Laukaanhovin parkkialue on huvipuistovieraiden käytettävissä. Pysäköinti on ilmainen, tilaa on runsaasti isoillekin autoille, eikä parkkikiekkoa tarvita.

Kartta

yhteystiedot

  • Postiosoite: Nokkakiven puisto Ruuhimäentie 3 41400 Lievestuore
  • Puh: 045-270 5920
  • Sähköposti: info@nokkakivi.fi

usein kysytyt kysymykset

Saako puistosta ruokaa? +

Aivan huvipuiston vieressä palvelee ravintola Laukaanhovi josta saa isommankin nälän pois. Pienempää suolaista ja makeaa saa myös puiston kioskeista. Ja puistoon saa myös tuoda ovat eväät ja meillä on paljon picnik pöytiä joissa voi nauttia kesäpäivää eväillä!

Missä Nokkakivi sijaitsee? +

Nokkakivi sijaitsee n.20km päässä Jyväskylästä Kuopioon päin 9tien varrella! tarkemman sijainnin löydät täältä →

Milloin olette avoinna? +

Olemme pääsääntöisesti auki kesä-elokuun. Tarkemmat aukiolot löydät täältä →

Mitkä maksuvälineet puistossa käy? +

Kaikissa myyntipisteissä voi maksaa myös pankkikorteilla, sekä Visa-, Mastercard- ja Visa Electron-luottokorteilla. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Lievestuoreen keskustassa osoitteessa Liepeentie 9.

Onko puistossa laitteita pienille lapsille? +

Kyllä! Alle 100cm mittaisetkin lapset pääsevät lähes kaikkiin lastenlaitteisiin jossa kyyti on rauhallisempaa ja henkilökuntamme iloista ja huomioonottavaa. Tarkempaa tietoa laitteista täältä →

Maksaako pysäköinti? +

Ei. Koko Laukaanhovin parkkialue on huvipuistovieraiden käytettävissä. Pysäköinti on ilmainen,tilaa on runsaasti isoillekin autoille, eikä parkkikiekkoa tarvita. Meillä ei vielä ole sähköautojen latauspistettä.

Esteetön kulku +

Puiston alueella ei ole mainittavia korkeuseroja. Lastenvaunujen ja rattaiden kanssa pääsee vaivattomasti kaikkialle ja jokaisen lastenlaitteen viereen. Suurin osa puiston kulkuväylistä on asvaltoitu. Pyörätuolilla pääsee suoraan myös isojen laitteiden lastausalueelle, josta henkilökuntamme auttaa kyytiin. Isoista laitteista Round Up ei kuitenkaan sovellu liikuntarajoitteisille laitteen luonteen vuoksi.Liikuntarajoitteisille on myös varattu parkkitilaa aivan sisäänkäynnin edestä.

Voiko Nokkakivessä maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä? +

Liikunta- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää huvipuistorannekkeisiin.

Saako puistoon tulla koiran kanssa? +

Koiria ei saa pitää laitteiden tai ruokapaikkojen lähellä, mutta ne voi kuljettaa kytkettynä puiston läpi sopivaan varjoisaan paikkaan jaloittelemaan. Vettä voi hakea lemmikeille esim. WC-tiloista tai lastenhoitohuoneen vesipisteistä.

Voiko puistossa Tupakoida? +

Tupakointi on sallittu vain merkityillä alueilla.

Onko erillistä lastenhoitopaikkaa? +

Lastenhoitotilat löytyvät WC-rakennuksesta pensassokkelon vierestä. Tilavassa, viihtyisässä ja valoisessa hoitohuoneessa on myös mikro lastenruokien lämmitykseen. Lasten ruokailua varten on lisäksi varattu syöttötuoleja paviljonkiin kahvikioskin viereen.

Löytötavarat +

Kadonneita tavaroita voi kysellä puiston lipunmyyntipisteistä, jonne löytötavarat toimitetaan. Jos katoamisesta on kulunut enemmän aikaa, kannattaa soittaa palvelunumeroomme 045-270 5920.

Avoimet työpaikat

Kesätyönhaku kaudelle 2023 on päättynyt! Palataathan asiaan ensi keväänä!