Laitteet ja pelit

Huvipuistolaitteet

Pituusrajojen yhteenvedon näet:

cyclon

Cyclon

120cm

Cyclon -vuoristorata tarjoaa vauhdikkaita hetkiä!!

100cm

Nokkakiven oma vuoristorata on Cyclon, jolta löytyy korkeutta kymmenen metriä ja radan pituus on 350m.

cyclon

Saturn

Alle 100cm

Saturn tarjoaa leppoisan kyydin pienille avaruuslentäjille!

max 140cm

Saturnissa on 12 avaruusalusta jokaiseen mahtuu 4 matkustajaa, Avaruusalukset lähtevät pyörimään ja nousevat noin 2 metrin korkeuteen.

ketkula

Ketkula

100cm

Supersuosituissa Ketkulan hulluissa huoneissa tapahtuu kaikkea kummallista!

Alle 100cm

Tule seikkailemaan hupitalon sokkeloihin, joiden varrella kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Kohde sijaitsee Laukaanhovin toisessa Kerroksessa. Täällä sijaitsee myös Nokkakiven lelu- ja karkkikauppa!

Miami

Miami

140cm

Miami on klassinen huvipuistolaite, joka pyörittää matkustajia vuoroin ylhäältä alas, myötä- ja vastapäivään.

120cm

Miami on Nokkakiven huvipuiston yksi vauhdikkaimmista laitteista. Sen kyytiin mahtuu 18 matkustajaa. Laite pyörii niin hurjasti molempiin suuntiin, että alas tultaessa saatat tuntea painottomuutta.

Round-up

Round up

140cm

Legendaarinen "painekattila" pyörii niin kovasti että selkäsi on kuin liimattuna seinään!

140cm

Ehkäpä Nokkakiven hurjin laite. Laite tunnetaan myös nimellä Painekattila, ja juuri tämä on se sama legendaarinen yksilö, joka on pyörinyt muissakin maamme huvipuistoissa. Painekattila on nimensä veroinen. Laite pyörii nopeasti itsensä ympäri ja nousee lähes pystysuoraan.

pilvenpyora

Pilvenpyörä

120cm

Joka kesän suosikki Pilvenpyörä antaa tasaiset mutta vauhdikkaat kyydit!

100cm

Pilvenpyörä (Paratrooper) on huvipuistolaitteiden klassikko. Se antaa tasaiset mutta vauhdikkaat kyydit, jossa on aitoa lentämisen tuntua. Vaunuja on yhteensä 10, joihin mahtuu joko kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja kaksi lasta.

maailmanpyora

Maailman
pyörä

140cm

Maailmanpyörä on huvipuistojen ehdoton klassikko, jonka huipulla on komeat näkymät!

100cm

Laite tarjoaa rauhallisen kyydin huipulle, mutta istuminen keinuvissa vaunuissa on aivan erilainen elämys kuin eurooppalaistyylisten pyörien lähes umpiseinäisissä vaunuissa. Vaunuja on 12, ja niiden kyytiin mahtuu joko kaksi aikuista, tai aikuinen ja kaksi lasta.

minijuna

Minijuna

Alle 100cm

Jännittävä pikkuväen junaseikkailu villin lännen maisemissa!

Alle 100cm

Pienoisjuna (Canonball Express) on pikkuväen suosikki. Juna kiertää rauhallista vauhtia villin lännen maisemassa. Junaa ajetaan joko kahdella tai kolmella vaunulla, joihin mahtuu 4-6 lasta.

lentokone karuselli

Lentokone
karuselli

Alle 100cm

Skyfighter!! Pienet lentäjät pääsevät ammuskelemaan lentokoneissa!

Alle 100cm

Lentokonekaruselli (Sky Fighter) on pienten lentäjäsankareiden oma laite. Siinä on yhteensä kahdeksan lentokonetta, joihin mahtuu kaksi lasta kuhunkin. Lentokoneet lähtevät pyörimään ja nousevat noin metrin korkeuteen.

cyclon

Mustekala

100cm

Pienen väen suosikki! Mustekalaan pääsee myös vanhemmat halutessaan!

Alle 100cm

Mustekalakaruselli on todellinen koko perheen laite. Sen kyytiin pääsevät niin aikuiset kuin alle 100cm mittaiset taaperotkin. Sen kyytiin mahtuu 32 matkustajaa. Karuselli nousee 2...3 kertaa vinoasentoon ajon aikana.

pensaslabyrintti

Pensas labyrintti

Alle 100cm

Onnea labyrintin selvittämiseen!

---

Tehtävänä labyrintissä on löytää reitti keskustaan, sekä neljä puutarhatonttua, jotka on kätketty reitin varrelle.

miniautot

Miniautot

Alle 100cm

F1 Radalla pääset näyttämään rallitaitosi vaikkei ajokorttia vielä olisi!

max 140cm

Nyt perheen pienimmilläkin on mahdollisuus ajaa autoa lomareissulla. Autot kulkevat maksimissaan hidasta hölkkävauhtia, ja vaativat vain kaasupolkimen ja ratin käyttöä. Nokkakiven F1-radalla on vähän ohituspaikkoja, mutta taitava kuski käyttää tilaisuudet hyväkseen!

lasten maailmanpyora

Lasten maailman
pyörä

Alle 100cm

Miniversio maailmanpyörästä jos iso on vielä liian pelottava tai pituus ei riitä!

max 140cm

Lasten maailmanpyörä on oiva laite niille, joille iso maailmanpyörä on vielä liian pelottava tai pituus ei vielä riitä sen kyytiin. Vaunuja on viisi, joihin mahtuu neljä lasta kuhunkin.

Törmäilyautorata

Törmäily
autot

120cm

"Törmiksissä" pääset näyttämään todelliset ajotaitosi!

100cm

Törmäilyautorata on Nokkakiven huvipuiston suosituin laite. Autoja on 11, ja niihin mahtuu maksimissaan kaksi matkustajaa. Nimestä huolimatta kovavauhtiset, tahalliset törmäilyt on kielletty, sillä autot painavat yli 200 kiloa. Liikenneruuhkat ja tahattomat lievät törmäilyt kuuluvat toki asiaan. Radalla on ajettava aina vastapäivään.

hully gully

Hully Gully

100cm

Hullu Gully pyörittää niin isoja kuin pieniäkin matkustajia!

Alle 100cm

Hully Gully-karuselli sopii niin lapsille, kuin aikuisillekin, tosin isokokoisilla matkustajilla voi olla vaikeuksia mahtua sen kyytiin. Karuselli nousee pyöriessään epäkeskosti vinoasentoon, eli sen liike muistuttaa pöydällä lappeellaan pyörivää kolikkoa.

Kanoottijoki

Kanootti
joki

Alle 100cm

Lasten suosikki! Melo läpi intiaanikylän kulkevan joen!

max 140cm

Kanoottijoki avattiin kesällä 2010, ja siitä tuli heti suosituin lastenlaite. Jokea pitkin melotaan kanooteissa, joihin mahtuu kahdesta kolmeen lasta. Joki virtaa hiljalleen, mutta lisää vauhtia saa myös itse melomalla. Joki virtaa intiaanikylän ympärillä, ja matkan varrella mennään jopa intiaaniteltan läpi!

vauhtivirveli

Vauhti
virveli

120cm

Tämä Tivoliklassikko saattaa pyörittää todella kovaakin!!!

100cm

Vauhtivirveli (Tilt-A-Whirl) on todellinen huvipuisto- ja tivoliklassikko. Siinä seitsemän vaunua liikkuu pitkin aaltoilevaa rataa, ja pyörii samalla akselinsa ympäri. Yhteen vaunuun mahtuu kerrallaan 4...5 ihmistä, joten pyöriminen on kiinni matkustajien painopisteestä, eli jokainen ajo on erilainen.

Mörkömetsä

Mörkö
metsä

Alle 100cm

Jännittävä metsäseikkailu! Halutessasi voit ostaa kioskeista kartan jonka selvittäjille on luvassa palkinto!

---

Mörkömetsä on hauska ja jännittävä seikkailu aarniometsän siimeksessä. Se soveltuu kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Voit ostaa halutessasi hienon Mörkömetsäkartan (2€) lipunmyyntipisteistä. Kerää karttaan leimat radan varrelta ja selvitä salasana, ja voita palkinto!

kummitusjuna

Kummitus
juna

100cm

Tule kokemaan Suomen karmaisevin kummitusjuna!

Alle 100cm

Uskallatko kyytiin?

peppikaruselli

Peppi
karuselli

Alle 100cm

Nostalgisessa hevoskarusellissa pääset ratsastamaan hevosilla!

max 140cm

Puiston ulkonäöltään ehkä hienoin laite on nostalginen hevoskaruselli 1950-luvulta. Hevosten lisäksi laitteessa on erilaisia ajonauvoja. Hevosissa on laukkamekanismi, eli ne nousevat ja laskevat ajon aikana.

scrambler

Scrambler

120cm

Scrambler on nokkakiven vauhdikkain pyörittäjä!Tämä ei jätä kylmäksi!

100cm

Scrambler on puiston vauhdikkain pyörityslaite. Siinä 12 vaunua pyörii ja liikkuu siksakkia vain hieman maanpinnan yläpuolella. Yhteen vaunuun mahtuu kerrallaan 3 ihmistä, eli yhteen ajoon mahtuu peräti 36 matkustajaa kerrallaan

Pelihalli

Pelihalli täynnä nostalgiaa!
Nokkakiven huvipuisto on jokaisen pelihullun paratiisi. Hallissa on näytillä kymmeniä erilasia pelikoneia tai kolikkoautomaatteja laidasta laitaan: Flippereitä, yksikätisiä rosvoja, klassisia videopelejä, voima- ja nopeustestereitä, wanhoja myyntiautomaatteja, mekaanisia taitopelejä sekä keinuautomaatteja menneiltä vuosikymmeniltä. Suurinta osaa peleistä pääsee kokeilemaan maksutta. Pelihallissa pääset kokeilemaan myös erilaisia ammuntapelejä ja ilmakiekkoa.

Pelit ovat vapaapelitilassa, tai sitten niiden vaatimat pelipoletit odottavat valmiina pelien vieressä. Omia rahoja niihin ei siis tarvitse syöttää lainkaan paria poikkeusta lukuunottamatta. Huomioithan kuitenkin vaikka pelit ovat ilmaiseksi pelattavissa toivomme että niitä käsitellään hellävaraisesti ovathan ne museokamaa! Toivomme myös että pelipoletit pysyisivät niille kuuluvalle alueelle.

Ulkopelit

Laitevuokraus

Arcadepeli Vuokraus

Meiltä voit myös vuokrata arcadepelejä esim. yksityistilaisuuksiin. Pajatso, Nopeustesti ovat suosituimpia, mutta suurin osa peleistä on vuokrattavissa! Lähetä kysely sähköpostilla tai soita! yhteystietomme löytyvät täältä →